rijkswaterstaatlogoFunctie omschrijving

Ons land heeft een kustlijn van meer dan vijfhonderd kilometer. Jouw visie en adviezen dragen bij aan een effectieve bescherming van de kust tegen overstroming en de instandhouding van de basiskustlijn. Samen met verschillende partners werk je als senior adviseur aan een gebalanceerd kustsysteem.
Vanuit je kennis en ervaring treed je op als projectleider in kennisontwikkelingsprojecten en zorg je voor beleidsadvisering en integrale advisering in de kustregio. De uitwerking en realisatie van kustbeschermingsprogramma’s zijn een belangrijk onderdeel van je werk. Deze benader je vanuit overstromingsrisico’s. Bij de uitdagingen die je oppakt, houd je rekening met het meervoudig gebruik van het kustsysteem en de gevolgen van klimaatontwikkeling.
Je leidt en inspireert integrale middelgrote (kennis)projectteams. Richting marktpartijen en kennisinstituten zoals Deltares treed je op als deskundig opdrachtgever. Je onderhoudt een stevig in- en extern netwerk op het gebied van kust. Dit netwerk zet je actief in en je onderhoudt het goed. Je werkt effectief samen met collega’s, medeoverheden en andere kennispartijen binnen en buiten Rijkswaterstaat. Je kent de ontwikkelingen en belangen binnen en buiten onze organisatie en verbindt ze met elkaar.

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature, ga dan naar de website van RWS voor meer informatie. De sluitingsdatum van deze vacature is 12 juni 2018.

  TU Delft logo transp

nioz logo transp

UT Logo 2400 Sta Black EN

DELTARES MERK 1600px 72dpi RGB transp

RWS EN transparant

uu logoengels rgb

ihe delft logo new transparant

TNO text transparant 

WUR RGB standard