Het liefst ben je de hele dag bezig met onderzoek en techniek. Zeker als het gaat om natuurlijke oplossingen voor kustverdedigingsvraagstukken. Jij gelooft hierin en bent daarom een ware inspiratiebron voor collega’s en studenten. Maar ook ben je een goede projectleider die de externe partners tevreden weet te houden. Jij hebt ruime ervaring met deadlines halen en een sluitende administratie voeren. Een mooi onderzoeksrapport opleveren is voor jou de kers op de taart. Jouw uitgebreide kennis en enthousiasme over dit vakgebied gebruik je zowel om praktijkgericht onderzoek binnen de onderzoeksgroep Building with nature succesvol uit te voeren als studenten te begeleiden in het living lab Hedwige Prosper. Zit het in je? Solliciteer dan op de vacature van onderzoeker-docent bij HZ University of Applied Sciences in Middelburg.

Jouw werk als onderzoeker-docent
Er staat een groot project op je te wachten: het Hedwige Prosper internationale onderzoeks- en onderwijsproject waarin praktijkgericht onderzoek gedaan wordt naar huidige en toekomstige waterveiligheid. Daar spelen jouw onderzoeksvaardigheden met de focus op civiele techniek een belangrijke rol. Terwijl jij dijkproeven en crisisoefeningen uitvoert, neem je de studenten vol enthousiasme mee in dit technische proces. Je leert ze alle ins en outs over dit vakgebied. Ondertussen neem je de coachende rol op je, zodat zij doorgroeien tot échte professionals. Dat maakt je trots, want samen realiseren jullie alle gestelde doelen van dit Europese Hedwige Prosper project met succes. Jij maakt het waar als toegewijde onderzoeker-docent civiele techniek bij het:

  • leiden van praktijkgericht onderzoek met als resultaat een inzichtelijk eindrapport en sluitende projectbegroting.
  • begeleiden en coachen van studenten binnen het living lab.
  • samenwerken binnen de onderzoeksgroep, met andere diensten en externe partners.
  • samenwerken met internationale (Belgische, Franse, Britse en Amerikaanse) partners op het gebied van praktijkgericht onderzoek en onderwijs.

Voor meer informatie over deze vacature en om direct te solliciteren ga je naar de website van Hogeschool Zeeland.

  TU Delft logo transp

nioz logo transp

UT Logo 2400 Sta Black EN

Deltares logo D blauw RGB footer

RWS EN transparant

uu logoengels rgb

ihe delft logo new transparant

TNO text transparant 

WUR RGB standard