Als onderzoeker-docent in de onderzoeksgroep Building with nature verbind je op unieke wijze de laatste ontwikkelingen op landschappelijk gebied met menselijk gedrag en beleving. Nieuwsgierigheid, gedrevenheid, voorkeur voor maatschappij en techniek, betrokkenheid bij het vakgebied én bij studenten zijn belangrijke eigenschappen. Is het doen van praktijkgericht onderzoek in onderzoeksgroep Building with Nature iets voor jou? Solliciteer dan op de vacature van onderzoeker-docent Building with nature bij HZ University of Applied Sciences in Middelburg.

Jouw werk als onderzoeker-docent
In de onderzoeksgroep wordt onderzoek gedaan in een breed scala van projecten voor uiteenlopende organisaties (regionaal, nationaal, Europees). De onderzoeksgroep richt zich op onderzoek naar natuurlijke vormen van kustverdediging zoals het aanbrengen van oesterriffen en schorren. Vanuit jouw expertise neem jij dan deel aan het onderzoek om de gevolgen van technische en ecologische ingrepen voor de maatschappij in kaart te brengen. Dat doe je door het uitzetten van enquêtes en het analyseren van data. Voor jou als onderzoeker-docent staat het in teamverband uitvoeren van praktijkgericht onderzoek centraal. Jouw kennis en kunde zet je met bevlogenheid in bij het uitvoeren van de deelprojecten en bij het opleiden van studenten tot ondernemende, innovatieve en gedreven professionals in een duurzame wereld. Dat doe je door:

  • Zelfstandig praktijkgericht, sociaalwetenschappelijk onderzoek te doen, waaronder het uitvoeren van enquêtes, interviews en focus groepen;
  • Het (statistisch) analyseren van onderzoeksresultaten;
  • Bij te dragen aan (de ontwikkeling van) het onderwijs in multidisciplinaire cursussen/studieprojecten;
  • Het (mede)begeleiden van studenten.

Voor meer informatie over deze vacature en om direct te solliciteren ga je naar de website van Hogeschool Zeeland.

  TU Delft logo transp

nioz logo transp

UT Logo 2400 Sta Black EN

Deltares logo D blauw RGB footer

RWS EN transparant

uu logoengels rgb

ihe delft logo new transparant

TNO text transparant 

WUR RGB standard